Σχετικά με εμάς

Home / Σχετικά με εμάς

Είναι υπέροχο που διαπιστώνουμε ότι η βιομηχανία στο σύνολό της έχει δει μια επιστροφή στην τοπική παραγωγή και είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το κίνημα.

Συνεχίζουμε την παράδοση από τον παππού μας Χρήστο Πολυδώρου από το 1922.Περισσότερο από έναν εκθεσιακό χώρο, είμαστε μια δημιουργική ομάδα που εκτιμά τον απλό σχεδιασμό, τα φυσικά υλικά, την ποιότητα κατασκευής και την πολυτέλεια στη δημιουργία. Κομμάτια που είναι αρμονικά , όμορφα και ζωντανά για τον χώρο σας.

Συνδυάζουμε τα σύγχρονα σχέδια με τις τεχνικές του παλιού καιρού και είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας . Τα σχέδιά μας δεν παράγονται μαζικά και αυτό τα κάνει πραγματικά μοναδικά.Μια καθιερωμένη σχέση εμπιστοσύνης επιτρέπει στην εταιρεία τον συνεχή πειραματισμό των μορφών, υλικών και φινιρισμάτων που υποστηρίζεται από τη συνεχή καινοτομία της τεχνολογίας.Χάρη σε αυτή την σχολαστική αναζήτηση , η εταιρεία μας έχει γίνει συνώνυμη με την ποιότητα στη σωστή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς , προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων.

Όταν το ξυλουργείο άρχισε να γίνεται “παλιό’’, αντικαταστήσαμε τη σμίλη με υψηλή τεχνολογία, συνεχίζοντας να επενδύουμε στις μηχανές μας.Γι ‘αυτό παράγουμε σχεδιασμό, αλλά εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και πάντα αισθανόμαστε τεχνίτες.Βρίσκουμε λύσεις για κάθε ανάγκη σας, προτείνοντας εξαιρετικά ευέλικτα, ολοκληρωμένα συστήματα επίπλωσης, κατάλληλα για κάθε νέα τάση στη σύγχρονη ζωή που εγγυώνται ένα υπέροχο και πολύ ενδιαφέρον σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση Χρήστος Πολυδώρου